Είσοδος / Εγγραφή ΕΙΜΑΣΤΕ ONLINE ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ!!!

Όροι χρήσης


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σύντομοι Όροι Παραγγελιών:

1) Ημερομηνία έναρξης μιας παραγγελίας θεωρείται η ημέρα της πιστοποίησης καταβολής του τιμήματος.

2) Η ημερομηνία παράδοσης μιας παραγγελίας είναι ενδεικτική και ενδέχεται να παρεκκλίνει κατόπιν ενημέρωσης του πελάτη, για λόγους ανωτέρας βίας ή υπαιτιότητα τρίτων.

3) Δέκα (10) ημέρες έπειτα από την ημερομηνία παράδοσης, εφόσον κολυσιεργεί ο πελάτης , η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να μην αποθηκεύσει την παραγγελία σε δικές της εγκαταστάσεις, αλλά αντιθέτως να την αποστείλει σε εξωτερική αποθήκη με χρέωση του πελάτη.

4) Παραδόσεις γίνονται σε εργάσιμες ημέρες, πρωινές ώρες. Όπου τυχόν απαιτείται αναβατόριο η χρέωση επιβαρύνει τον πελάτη.

5) Η εγγύηση αφορά επισκευή ή αντικατάσταση, μερική ή ολική της βλάβης (ισχύει για σκελετό, λάστιχα, υλικά γέμισης καθίσματος, και υλικά γέμισης πλάτης). Τα μεταφορικά (προς την επιχείρησή μας , επιστροφή στον πελάτη κ.ο.κ. ) για προϊόν που κάνει χρήση της εγγύησης, επιβαρύνουν τον πελάτη.

6) Τα προϊόντα προς πώληση μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα μας (eshop) είναι αυστηρά για online πώληση. Δηλαδή δεν διεκπεραιώνονται στο κατάστημα στην αναγραφόμενη online τιμή και δεν είναι ετοιμοπαράδοτα (εκτός τυχόν εξαιρέσεων). Ο χρόνος διαθεσιμότητας εκτιμάται στις 15-20 ημέρες από την ημερομηνία ολοκλήρωσης της αγοράς του. Σε αυτά τα προϊόντα η τιμή δεν συμπεριλαμβάνει μεταφορά, και αφορά την παραλαβή τους από το κατάστημα. Σε περίπτωση που ο παραλήπτης επιθυμεί παράδοση στον χώρο του, μπορεί να γίνει κατόπιν συνεννόησης με επιπλέον χρέωση του παραλήπτη. Εκτός Αθηνών γίνεται παράδοση σε πρακτορείο που εξυπηρετεί την περιοχή του πελάτη.

7) Οι διαστάσεις των προϊόντων που διατίθενται προς πώληση μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι ενδεικτικές και μπορεί να παρουσιάζουν μικρές αποκλίσεις ανά παρτίδα. Λεπτομέρειες όπως πόμολα, επιστόμια κλπ είναι ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προμηθευτή. Ανάλογα με τις ρυθμίσεις και την ανάλυση της οθόνης σας οι φωτογραφίες και τα χρώματα ποικίλλουν για αυτό το λόγο ενδέχεται να μην υπάρχει πλήρη πιστότητα των χρωμάτων.

8) Όλες οι τιμές είναι χονδρικής και δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.


Αποδοχή των Όρων ΧρήσηςΗ Ετερρόρυθμη Εταιρία με την επωνυμία «ΜΑΛΤΕΖΟΥ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε», με το υποκατάστημα επί της οδού Λ.Φιλαδελφείας 114 (ΑΦΜ: 997715575, ΔΟΥ Κηφισιάς) (εφεξής «Εταιρία») δημιούργησε τον παρόντα ιδιαίτερο χώρο προώθησης προσφορών προϊόντων «κάτω» από το όνομα χώρου kanape.gr (εφεξής «Χώρος Προσφορών»). Η Εταιρία έχει δημιουργήσει κάθε πληροφορία ή στοιχείο (π.χ. έγγραφα, αρχεία, κείμενα, γραφήματα) που εμπεριέχεται σε αυτό (εφεξής «το Υλικό») με σκοπό την παροχή πληροφοριών στους επισκέπτες/χρήστες του Χώρου Προσφορών, την γενικότερη ενημέρωσή τους, τα προϊόντα που προσφέρονται από τους σε αυτόν διαφημιζόμενους προμηθευτές καθώς και την παροχή δυνατότητας στους επισκέπτες/χρήστες να ενημερώνονται για την αγορά, αλλά και την πραγματοποίηση αγορών των προϊόντων που εκτίθενται/διαφημίζονται μέσα από τον Χώρο Προσφορών.

Η Διαφημίστρια δεν φέρει καμία ευθύνη για τη διαδικασία, τη διαθεσιμότητα, την πραγματοποίηση και ολοκλήρωση αγορών, τις απαραίτητες εγγυήσεις, αδειοδοτήσεις, εγγραφές σε αρχές/μητρώα και σημάνσεις των προϊόντων των τελικών διαφημιζόμενων. Η Διαφημίστρια παρέχει αποκλειστικά και μόνο τον παρόντα ιδιαίτερο χώρο προώθησης προσφορών.

Τα πλήρη στοιχεία διεύθυνσης κι επικοινωνίας (τηλέφωνο, φαξ, e-mail) παρέχονται στη ειδική σελίδα «Επικοινωνία».

Η χρήση του Χώρου Προσφορών, των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσα από αυτόν και του Υλικού υπόκειται στους παρόντες Όρους Χρήσης, όπως ισχύουν σε κάθε χρονική στιγμή, οι οποίοι αποτελούν και τη συμφωνία μεταξύ της Eταιρίας και κάθε προσώπου που επισκέπτεται το Χώρο Προσφορών σχετικά με τη χρήση αυτού. Η χρήση και περιήγηση στο Χώρο Προσφορών ενδέχεται να υπόκειται σε κόστος σύνδεσης δικτύου το οποίο επωμίζεται ο χρήστης. Εάν δεν συμφωνεί ο επισκέπτης/χρήστης, τότε οφείλει να διακόψει την πρόσβαση στο Χώρο Προσφορών και να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του Χώρου Προσφορών.

Η με οποιονδήποτε τρόπο πρόσβαση στον Χώρο Προσφορών και χρήση αυτού (συμπεριλαμβανομένης και της απλής πλοήγησης σε αυτόν) δηλώνει ανεπιφύλακτη αποδοχή από το χρήστη των Όρων Χρήσης, όπως ισχύουν σε κάθε χρονική στιγμή.

Ο επισκέπτης/χρήστης δύναται να επικοινωνεί με την Εταιρία και τον Χώρο Προσφορών σύμφωνα με τα στοιχεία που αναφέρονται στη ειδική σελίδα «Επικοινωνία».Τροποποίηση των Όρων Χρήσης

Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους Όρους Χρήσης και κάθε άλλο κανόνα που διέπει τη χρήση του Χώρου Προσφορών κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια.

Η χρήση του Χώρου Προσφορών υπόκειται στους Όρους Χρήσης που ισχύουν τη στιγμή που γίνεται η χρήση. Ο χρήστης οφείλει περιοδικά να ελέγχει τους Όρους Χρήσης, ώστε να ενημερώνεται για το περιεχόμενό τους.Όροι πραγματοποίησης αγορών

Μέσω του Χώρου Προσφορών διαφημίζονται και προωθούνται προϊόντα και υπηρεσίες τόσο της Εταιρίας όσο τρίτων προμηθευτών. Οι τυχόν ειδικές εκπτωτικές τιμές ισχύουν για συγκεκριμένο χρόνο και ποσότητα, όπως αυτά ορίζονται κάθε φορά στην εκάστοτε προσφορά και σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στην προσφορά αυτή και υπό την απαραίτητη προϋπόθεση της συμπλήρωσης ενός ελάχιστου αριθμού αγοραστών, τα οποία εκτίθενται στο χρήστη πριν την εκδήλωση ενδιαφέροντος του. Τα τυχόν προϊόντα/υπηρεσίες δύναται να αγοράσει στην ειδική εκπτωτική τιμή ο χρήστης/συνδρομητής υπό τους παρόντες όρους και τους οποίους ο χρήστης/συνδρομητής αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα. Ο κάθε χρήστης/επισκέπτης δύναται να πραγματοποιεί αγορές των προϊόντων/κουπονιών, τα οποία διαφημίζονται μέσα από το Χώρο Προσφορών.

Ο χρήστης/επισκέπτης δύναται να επιλέξει τα προϊόντα/κουπόνια που επιθυμεί από τα εκάστοτε προσφερόμενα. Η Εταιρία δύναται ελευθέρως να προσθέτει και να αφαιρεί προϊόντα/κουπόνια στο Χώρο Προσφορών. Η Εταιρία δεν φέρει ευθύνη για τη διαθεσιμότητα του προϊόντος, την οποία εκθέτει όπως ακριβώς την μεταφέρει ο προμηθευτής του προϊόντος. Η απλή αναζήτηση κάποιου προϊόντος δεν συνεπάγεται την υποχρεωτική αγορά του.

Οι τιμές των διαφημιζόμενων προϊόντων για όλο το διάστημα που αναγράφονται περιλαμβάνουν φόρο ΦΠΑ – εφόσον υπάγονται σε αυτόν – αλλά δεν περιλαμβάνουν τα τυχόν έξοδα αποστολής, τα οποία ωστόσο αναλύονται πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Οι προμηθευτές των προϊόντων/υπηρεσιών φέρουν την ευθύνη για τις απαραίτητες εγγυήσεις, αδειοδοτήσεις, εγγραφές σε αρχές/μητρώα και σημάνσεις των προϊόντων τους.

Σε περίπτωση προσφοράς, η Εταιρία θα διαθέτει στους χρήστες που συμμετείχαν επιτυχώς στην προσφορά τα αντίστοιχα κουπόνια ηλεκτρονικά. Κάθε χρήστης/επισκέπτης θα μπορεί να εκδηλώσει αρχικά ενδιαφέρον για κάθε προσφορά, συμπληρώνοντας στα αντίστοιχα πεδία της σελίδας αγοράς της: το ονοματεπώνυμό του, την ηλεκτρονική του διεύθυνση (e-mail), καθώς και τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας. Μετά τη συμπλήρωση των ανωτέρω στοιχείων και την ενεργοποίηση της εκδήλωσης ενδιαφέροντος, θα δεσμεύεται στην πιστωτική του κάρτα το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία του κουπονιού. Το ποσό αυτό θα δεσμεύεται από την Εταιρία. Η οριστική χρέωση της πιστωτικής κάρτας του χρήστη/αγοραστή θα γίνεται μετά την ενεργοποίηση/ολοκλήρωση της προσφοράς σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους που τυχόν αναφέρονται σε κάθε μία προσφορά. Δίνεται και η δυνατότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο χρήστη μέσω τραπεζικού λογαριασμού κατόπιν επικοινωνίας με την Εταιρία.

Με την ενεργοποίηση/ολοκλήρωση της προσφοράς, η Εταιρία: α) δίνει εντολή για οριστική χρέωση της πιστωτικής κάρτας του χρήστη/αγοραστή και β) διαθέτει στους χρήστες/αγοραστές που συμμετείχαν επιτυχώς στην προσφορά τα αντίστοιχα κουπόνια, τα οποία θα διατίθενται ηλεκτρονικά, στη σελίδα του προφίλ του κάθε χρήστη/αγοραστή, ενώ θα του αποστέλλονται και οδηγίες για τη λήψη τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση του μετά την ενεργοποίηση/ολοκλήρωση της προσφοράς και την επιτυχή χρέωση της πιστωτικής κάρτας. Μέχρι την ημερομηνία λήξεως του κουπονιού ο χρήστης/αγοραστής μπορεί, με την επίδειξή του, να προμηθευτεί αποκλειστικά και μόνο το προϊόν/υπηρεσία που αγόρασε. Σε καμία περίπτωση, ο χρήστης/αγοραστής δεν δύναται να ζητήσει χρηματικό αντάλλαγμα για το κουπόνι ή οιοδήποτε άλλο προϊόν/υπηρεσία, εκτός από αυτό που αγόρασε. Μετά την ημερομηνία λήξεως, το κουπόνι παύει να ισχύει και ο χρήστης/αγοραστής ουδεμία απαίτηση έχει έναντι της Εταιρίας. Ο τυχόν προμηθευτής ή/και η Εταιρία δεν φέρουν καμία ευθύνη αναφορικά με απώλεια ή καταστροφή του κουπονιού από τον χρήστη/αγοραστή.

Σε περίπτωση μη ενεργοποίησης της προσφοράς και συμμετοχής του πελάτη η Εταιρία είναι υπαίτια για την αποδέσμευση του ποσού της προσφοράς από την πιστωτική κάρτα.

Η Εταιρία συμμετέχει στην πώληση του προϊόντος/υπηρεσίας χωρίς να ασκεί έλεγχο ή να μπορεί να εγγυάται την ποιότητα, ασφάλεια, νομιμότητα, πραγματικά ή νομικά ελαττώματα των προϊόντων/υπηρεσιών που προωθούνται, ούτε επίσης τη δικαιοπρακτική ικανότητα ή/και νομιμοποίηση των χρηστών/επισκεπτών για την πραγματοποίηση της αγοράς.

Οι τυχόν προδιαγραφές των προϊόντων/υπηρεσιών και οι πληροφορίες που αναφέρονται στην προσφορά και αφορούν στα προσφερόμενα προϊόντα/υπηρεσίες, γίνονται σύμφωνα με πληροφορίες και οδηγίες που έχει λάβει η Εταιρία από τον προμηθευτή και για τα οποία η Εταιρία δεν φέρει ουδεμία ευθύνη.

Η Εταιρία δεν υποχρεούται να επιστρέψει το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία της αγορασθείσας προσφοράς, εάν: α) ο χρήστης/αγοραστής δεν έκανε χρήση του κουπονιού του μέχρι την ημερομηνία λήξης του, όπως αυτή έχει οριστεί στην προσφορά ή/και β) ο χρήστης/αγοραστής δεν είναι ικανοποιημένος από την ποιότητα του παρεχόμενου προϊόντος ή της παρεχόμενης υπηρεσίας.

Το κάθε κουπόνι αντιστοιχεί στην αξία της εκάστοτε προσφοράς. Με την επίδειξη του κουπονιού στον προμηθευτή, ο χρήστης θα δικαιούται να λάβει από τον προμηθευτή το προϊόν/υπηρεσία για το οποίο ισχύει η προσφορά στην οποία συμμετείχε.

Ο χρήστης μετά την επιλογή προϊόντος/κουπονιού, συμπληρώνει τα σχετικά στοιχεία αποστολής κι επιλέγει τον τρόπο πληρωμής και στη συνέχεια ολοκληρώνει την παραγγελία. Ωστόσο, πριν την πραγματοποίηση της αγοράς δύναται να επιβεβαιώνει την αγορά των προϊόντων που επιθυμεί, προκειμένου να διορθώνει τυχόν λαθεμένες επιλογές μέσα από την ύπαρξη ηλεκτρονικού καλαθιού. Στη συνέχεια, αποστέλλεται στον χρήστη/επισκέπτη ενημερωτικό e-mail με τα στοιχεία της αγοράς, του προϊόντος, της τιμής και των τυχόν εξόδων αποστολής, οπότε και θεωρείται ότι η αγορά/παραγγελία έχει ολοκληρωθεί. Ο προμηθευτής του προϊόντος στη συνέχεια θα επιβεβαιώνει σε εύλογο διάστημα με κάθε πρόσφορο μέσο (πχ τηλεφωνικά, με e-mail, κλπ) την πραγματοποιηθείσα αγορά/παραγγελία, ώστε να εντοπίζονται και να διορθώνονται τυχόν σφάλματα και να αποφεύγονται μη επιθυμητές παραγγελίες από το μη εξοικειωμένο καταναλωτή πριν την αποστολή της παραγγελίας. Η γλώσσα στην οποία δύνανται να πραγματοποιούνται οι αγορές είναι η ελληνική.

Σε κάθε περίπτωση η εκάστοτε προμηθεύτρια εταιρεία είναι αποκλειστικά υπόλογη απέναντι στον πελάτη, ενώ η εταιρεία θα υποστηρίζει διαμεσολαβητικά τυχόν προβλήματα που θα ανακύψουν και θα έχει κάθε πληροφορία σχετικά με τις ιδιότητες του πωλούμενου προϊόντος στην Ελληνική γλώσσα. Η έκταση των αρμοδιοτήτων της Εταιρίας εκτείνεται και στην τεχνική υποστήριξη, αλλά με ρόλο και ευθύνη καταγραφής των όποιων προβλημάτων και όχι σε οποιοδήποτε άλλο παρεμβατικό ρόλο, όπως ενδεικτικά αυτόν της αντικατάστασης ή /και επισκευής ελαττωματικών προϊόντων.

Η Εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για την τυχόν έγκαιρη μεταφορά των προϊόντων από τις συνεργαζόμενες με τους προμηθευτές εταιρίες. Η Εταιρία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούνται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον του ενός μηνός, η παρούσα μπορεί να καταγγελθεί αζημίως από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο.

Η Εταιρία εγγυάται ότι δεν αρχειοθετεί με κανένα τρόπο αριθμούς πιστωτικών καρτών και στοιχεία ασφαλείας αυτών, καθώς η οποιαδήποτε τυχόν καταχώρηση από τη πλευρά των χρηστών/επισκεπτών γίνεται σε τρίτο διαδικτυακό ιστότοπο, ασφαλή και πιστοποιημένο. Συνεπώς, η Εταιρία δεν δύναται να φέρει ευθύνη από την τυχόν κακή χρήση των σχετικών στοιχείων. Η Εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη νόμιμης χρήσης πιστωτικών καρτών. Η παροχή στοιχείων πιστωτικής κάρτας δηλώνει τη συγκατάθεσή του χρήστη/αγοραστή για δέσμευση του ποσού της προσφοράς και σε περίπτωση ενεργοποίησης της προσφοράς τη χρέωση της πιστωτικής κάρτας. Σε περίπτωση που η συναλλαγή με την πιστωτική κάρτα απορριφθεί για οποιονδήποτε λόγο από την εκδούσα τράπεζα ή το δίκτυο της πιστωτικής κάρτας, ενδεικτικά αναφέρονται λόγοι όπως υπέρβαση του πιστωτικού ορίου ή υποψία απάτης, τότε ο χρήστης θεωρείται ότι δεν συμμετέχει στην προσφορά.

Υπαναχώρηση: Ο καταναλωτής διαθέτει προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να υπαναχωρήσει από την εξ αποστάσεως σύμβαση χωρίς να αναφέρει τους λόγους και χωρίς καμία επιβάρυνση εκτός από το άμεσο κόστος επιστροφής των αγαθών. Ο καταναλωτής επιστρέφει τα αγαθά χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ανακοίνωσε στον προμηθευτή την απόφασή του να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση συμπληρώνοντας φόρμα υπαναχώρησης και στη κατάσταση στην οποία παρέλαβε το προϊόν ή να ακυρώσει το κουπόνι του. Ακολούθως η Εταιρία θα επιστρέψει στον χρήστη/επισκέπτη τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία του προϊόντος/κουπονιού κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και συνεννοήσεως μαζί του, ενώ ο χρήστης/επισκέπτης θα είναι υποχρεωμένος όπως επιστρέψει αντιστοίχως το προϊόν/κουπόνι, το οποίο και θα ακυρώνεται. -------

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές ως ανωτέρω, μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην αρχική κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν κακοποιηθεί ή να έχει αλλοιωθεί η συσκευασία τους, συνοδευόμενα με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο, επίσης το παραπάνω δικαίωμα αναφέρεται σε προϊόντα τυποποιημένα και οχι παραμετροποιημένα (χρώμα, διάσταση, ύφασμα κλπ) απο τον πελάτη.

Εκτός εάν προβλέπεται διαφορετικά, εγγύηση παρέχεται για τα προϊόντα του Χώρου Προσφορών σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους και προϋποθέσεις που αναγράφονται στην δήλωση εγγύησης του προμηθευτή που εσωκλείεται σε κάθε συσκευασία προϊόντος. Ο χρόνος των εγγυήσεων δύναται μπορεί να αναθεωρηθεί από τον προμηθευτή, ωστόσο οποιαδήποτε τέτοια αλλαγή δεν θα επηρεάζει προϊόντα που παραγγέλθηκαν πριν από την ημερομηνία της αλλαγής αυτής.Δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας

Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα και σήματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο του Χώρου Προσφορών, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του Χώρου Προσφορών, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών της Eταιρίας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δεν δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να «φορτωθεί», να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, με την εξαίρεση της προσωπικής χρήσης και μόνο, όχι δηλαδή για δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους, χωρίς πάντα να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Κατ’ εξαίρεση τα ανωτέρω είναι δυνατόν να επιτραπούν μόνο υπό τον όρο της προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης των εταιριών και εφόσον αφορούν τα συναφή δικαιώματα τους.

Δεν επιτρέπεται η δημιουργία ή/και η δημοσίευση βάσης δεδομένων που περιέχει τμήματα του Χώρου Προσφορών χωρίς την προηγούμενη ρητή συγκατάθεση της Εταιρίας.

Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος Χώρου Προσφορών και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιριών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς εκείνοι φέρουν τη σχετική ευθύνη.Ευθύνη επισκέπτη/χρήστη

Ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών της Εταιρίας αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία δύναται να προκληθεί στην Εταιρία από κακή ή αθέμιτη χρήση του Υλικού και του Χώρου Προσφορών.Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Ο επισκέπτης/χρήστης μπορεί να επισκέπτεται το Χώρο Προσφορών χωρίς να αποκαλύπτει την ταυτότητά του και χωρίς να παρέχει οποιοδήποτε προσωπικό του στοιχείο χωρίς τη ρητή συναίνεσή του.

Ωστόσο, προκειμένου ο επισκέπτης/χρήστης να δύναται να πραγματοποιεί παραγγελίες και τυχόν καταστεί αποδέκτης ηλεκτρονικού ενημερωτικού υλικού (πχ. Newsletters) που αποστέλλει η Εταιρία, ώστε να ενημερώνεται για θέματα που αφορούν τόσο τον ίδιο όσο και την Εταιρία καθώς και τις αγορές του και να τύχει στο μέλλον προνομίων από την Εταιρία συναινεί ρητά μέσα από την συμπλήρωση της σχετικής φόρμας στην εγγραφή του στις υπηρεσίες του Χώρου Προσφορών και στην παραχώρηση των κάτωθι στοιχείων (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Διεύθυνση E-mail, Τηλέφωνο) στην Εταιρία ώστε να καταστεί πελάτης της. Επίσης, η Εταιρία δύναται να αρχειοθετεί τις τυχόν αγορές των χρηστών/επισκεπτών της προκειμένου να αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της ενώ παρέχεται η δυνατότητα στους εγγεγραμμένους χρήστες/επσκέπτες να έχουν πρόσβαση στις τυχόν παραγγελίες τους.Χρήση Προσωπικών Δεδομένων

Η Εταιρία συμμορφώνεται πλήρως με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η τυχόν επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών από τη Εταιρία πραγματοποιείται με την ρητή συγκατάθεσή του χρήστη, για τους κάτωθι σκοπούς. Σκοπός της τυχόν επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών από τη Εταιρία είναι η παροχή δυνατότητας στους επισκέπτες/χρήστες του Χώρου Προσφορών να πραγματοποιούν παραγγελίες, να λαμβάνουν στο μέλλον ηλεκτρονικό ενημερωτικό υλικό (πχ. Newsletters) από την Εταιρία για θέματα που αφορούν τους επισκέπτες/χρήστες, η μελλοντική επικοινωνία ή ενημέρωση τους σχετικά με τα προϊόντα και της υπηρεσίες της Εταιρίας και η μελλοντική παροχή προνομιακών υπηρεσιών από την Εταιρία αναφορικά με τη χρήση του Χώρου Προσφορών, καθώς και προκειμένου να αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της. Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες του Χώρου Προσφορών χρησιμοποιούνται προκειμένου οι χρήστες του να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με την Εταιρία και τους διαφημιζόμενους προμηθευτές των προϊόντων, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται κατά το βέλτιστο οι παραγγελίες τους. Η Εταιρία δεν διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη που δεν συνδέεται μαζί της τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες της παρά μόνο στους διαφημιζόμενους προμηθευτές των προϊόντων για τους σκοπούς της αγοράς αυτώνΑποκάλυψη Προσωπικών Δεδομένων

Η Εταιρία έχει το δικαίωμα να αποκαλύψει τα τυχόν προσωπικά στοιχεία που οι χρήστες παρέχουν σε τρίτα μέρη που δεν είναι θυγατρικές ή συνδεδεμένες με αυτή εταιρίες αποκλειστικά και μόνο στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) προκειμένου να συμμορφωθεί με απαιτήσεις του νόμου, δικαστικών αποφάσεων ή κυβερνητικών κανονισμών, (β) προκειμένου να υπερασπιστεί και να προστατεύσει τα δικαιώματα ή την ιδιοκτησία της, (γ) προκειμένου να ενεργήσει κάτω από επείγουσες περιστάσεις για την προστασία της προσωπικής ασφάλειας των χρηστών του, των τοποθεσιών της στο Διαδίκτυο ή του κοινού.Προστασία Δεδομένων

Η Εταιρία δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά στοιχεία και δεδομένα που παρέχουν οι επισκέπτες/χρήστες. Για το σκοπό αυτό έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα τεχνικής ασφαλείας και οργάνωσης επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών. Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγονται αποθηκεύονται σε διακομιστές περιορισμένης πρόσβασης που ελέγχονται με κωδικούς πρόσβασης και η Εταιρία χρησιμοποιεί ειδικές τεχνολογίες και διαδικασίες για να ενισχύσει την προστασία αυτών των πληροφοριών έναντι απώλειας ή κακής χρήσης καθώς και να τις προστατέψει από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, κοινοποίηση, τροποποίηση ή καταστροφή. Εντούτοις, αν και η Εταιρία καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να προστατευθούν τα ανωτέρω στοιχεία, δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι οι ως άνω τεχνολογίες και διαδικασίες δεν θα προσβληθούν ποτέ και κατά οποιοδήποτε τρόπο.

Προς τούτο, εάν υποπέσει στην αντίληψή οποιουδήποτε επισκέπτη/χρήστη οποιαδήποτε παράνομη, κακόβουλη, μη ενδεδειγμένη ή αθέμιτη χρήση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τα οποία σχετίζονται με οποιοδήποτε τρόπο με τη χρήση του Χώρου Προσφορών, αναλαμβάνει την υποχρέωση όπως γνωστοποιήσει το γεγονός άμεσα στην Εταιρία. Σε διαφορετική περίπτωση θα ευθύνεται και ο ίδιος απέναντι στην Εταιρία.Δικαιώματα πρόσβασης και αντίρρησης

Οι χρήστες του Χώρου Προσφορών δικαιούνται να ενημερωθούν από την Εταιρία και τους προμηθευτές των προϊόντων του Χώρου σχετικά με το εάν τα προσωπικά δεδομένα που τους αφορούν αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας από την Εταιρία ή/και να προβάλλουν αντιρρήσεις για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που τους αφορούν και ειδικότερα να ζητήσουν τη διόρθωση, την προσωρινή μη χρησιμοποίηση, τη δέσμευση, τη μη διαβίβαση ή ακόμα και τη διαγραφή τους. Η σχετική αίτηση σε ό,τι αφορά την Εταιρία θα πρέπει να είναι ενυπόγραφη, έγγραφη και να αφορά σε συγκεκριμένο αίτημα ή/και ενέργεια, να αποσταλεί στην εξής διεύθυνση: “www.kanape.gr - Λ.Φιλαδελφείας 114, 13671 Αχαρνές Αττικής” με την ένδειξη «Διαφημιστικός Χώρος – Δεδομένα» και να συνοδεύεται από αποδεικτικά έγγραφα περί της ταυτότητας των αιτούντων. Η Εταιρία υποχρεούται να απαντήσει εγγράφως εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα πέντε (15) ημερών από τη λήψη της σχετικής αίτησης.Επικοινωνία

Σε ό,τι αφορά την Εταιρία, προκειμένου ο χρήστης να ασκεί τα δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης (των άρθρων 11, 12 και 13 αντίστοιχα του Ν. 2472/1997) μπορεί να επικοινωνεί με τον αρμόδιο υπεύθυνο επεξεργασίας της Εταιρίας στη διεύθυνση: “www.kanape.gr - Λ.Φιλαδελφείας 114, 13671 Αχαρνές Αττικής” με την ένδειξη «Διαφημιστικός Χώρος – Δεδομένα» καθώς και στα τηλέφωνα επικοινωνίας ως αναφέρονται στη σχετική ενότητα.Πληροφορίες μη προσωποπαγείς

Κατά την επίσκεψη του Χώρου Προσφορών της Εταιρίας είναι ενδεχόμενο να συλλεχθούν κάποια στοιχεία που δεν μπορούν να συσχετιστούν με συγκεκριμένο πρόσωπο (μη προσωποπαγή), τα οποία βοηθούν την Εταιρία αποκλειστικά στην παροχή καλύτερων υπηρεσιών στους πελάτες της. Για παράδειγμα καταγράφονται τα «domains» από τα οποία προέρχονται οι επισκέψεις και γίνεται μέτρηση των δραστηριοτήτων των επισκεπτών στους δικτυακούς τόπους της Εταιρίας, αλλά με τρόπο που τα συλλεγόμενα στοιχεία παραμένουν μη προσωποπαγή, δηλαδή ανίκανα να προσδιορίσουν την ταυτότητα του χρήστη. Οι πληροφορίες αυτές ονομάζονται και δεδομένα «clickstream» και χρησιμοποιούνται και αναλύονται μόνο αθροιστικά, με σκοπό την κατανόηση τάσεων και μοτίβων. Οι παραπάνω πληροφορίες δεν εξετάζονται σε επίπεδο μεμονωμένων χρηστών. Η Εταιρία μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτά τα στοιχεία για να αναλύσει τις τάσεις και τα στατιστικά δεδομένα και ως εκ τούτου να παρέχει καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες της.

Η συλλογή των παραπάνω πληροφοριών διενεργείται μέσω των λεγόμενων «cookies». Η τεχνολογία αυτή δεν συλλέγει προσωπικές πληροφορίες. Το cookie είναι ένα σύνολο δεδομένων το οποίο έχει τη μορφή ενός μικρού ανώνυμου ίχνους («text file») το οποίο μπορεί να αποστέλλεται από το Χώρο Προσφορών στο browser του υπολογιστή του χρήστη στη συνέχεια αποθηκεύεται εκεί και μέσω αυτού μπορεί να αναγνωριστεί ο υπολογιστής του χρήστη, αλλά όχι ο ίδιος ο χρήστης. Τα cookies βοηθούν με πολλούς τρόπους ώστε να γίνεται η επίσκεψη στο Χώρο Προσφορών της Εταιρίας πιο διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα για το χρήστη. Ο χρήστης μπορεί, εάν επιθυμεί, να απενεργοποιήσει εντελώς τα cookies στον browser του. Ωστόσο εάν αυτό γίνει, μερικοί διαδικτυακοί τόποι μπορεί να μη λειτουργούν κανονικά.Περιορισμός ευθύνης της Εταιρίας

Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, η Διαφημίστρια και η Εταιρία δεν ευθύνονται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων της Εταιρίας στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος.

Η Εταιρία καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την ακρίβεια των πληροφοριών που μεταφέρει και εκθέτει, όπως αυτές υποδεικνύονται και μεταφέρονται από τους προμηθευτές της. Τα όσα περιέχονται στο Χώρο Προσφορών παρέχονται "όπως ακριβώς είναι" χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή/και συνεπαγόμενη με οποιοδήποτε τρόπο. Συνεπώς, η Εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη απορρέουσα από τις πληροφορίες, τα προϊόντα και τις εταιρίες που αναφέρει, καθόσον τα προαναφερθέντα εκτίθενται όπως ακριβώς υποδείχθηκαν και μεταφέρθηκαν από τους προμηθευτές.

Η Εταιρία δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται.

Επίσης, η Εταιρία δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο συγγενικό site ή οι εξυπηρετητές "servers" μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή σας, σας παρέχονται χωρίς "ιούς" ή άλλα επιζήμια συστατικά. Το τυχόν κόστος των ενδεχόμενων – ως ανωτέρω – διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης/χρήστης και σε καμία περίπτωση η Εταιρία.«Δεσμοί» (links) προς άλλα sites

Η Εταιρία δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω "δεσμών", hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να απευθύνεται απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Η Εταιρία σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε τρόπο.Newsletters - Ενημερωτικά Δελτία

Το τυχόν ηλεκτρονικό ενημερωτικό υλικό (πχ. Newsletters) το οποίο αποστέλλει κατά καιρούς η Εταιρία αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρίας και ως εκ τούτου προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων. Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα μη εγγραφής κάποιου προσώπου στις λίστες παραληπτών ή και της διαγραφής του από αυτές. Προκειμένου ο επισκέπτης/χρήστης να λαμβάνει ηλεκτρονικό ενημερωτικό υλικό (πχ. Newsletters) της Εταιρίας συναινεί ρητά στην εγγραφή του στις υπηρεσίες του Χώρου Προσφορών και στην παραχώρηση των κάτωθι στοιχείων (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Διεύθυνση E-mail, Τηλέφωνο) στην Εταιρία, τα οποία υπόκεινται στους όρους της Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων – ως ανωτέρω. Στο χρήστη σε κάθε αποστολή ηλεκτρονικού ενημερωτικού υλικού (πχ. Newsletters) δίνεται η δυνατότητα διαγραφής του από τις αντίστοιχες λίστες.Ασφάλεια

Αν και η Εταιρία καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να προστατευθεί ο Διαφημιστικός Χώρος από ψηφιακούς υιούς ή/και οποιουδήποτε άλλου είδους βλαβερά ή καταστροφικά αρχεία ή/και προγράμματα σχεδιασμένα να παρεμβληθούν, καταστρέψουν ή περιορίσουν τη λειτουργία οποιουδήποτε λογισμικού ή τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι ο Διαφημιστικός Χώρος δεν θα προσβληθεί ποτέ από τέτοια στοιχεία. Συνεπώς η ακεραιότητα και διαφύλαξη των λογισμικών συστημάτων και του εξοπλισμού κάθε επισκέπτη/χρήστη εναπόκειται στη δική του επιμέλεια και η Εταιρία δε θα φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση προσβολής του ηλεκτρονικού εξοπλισμού (software και hardware) των χρηστών από “υιούς” και άλλα βλαβερά αρχεία όπως αυτά εκτίθενται παραπάνω.Παράβαση των όρων χρήσης

Σε κάθε περίπτωση παραβίασης των παρόντων Όρων Χρήσης, οι χρήστες θα υποχρεούνται σε αποζημίωση για κάθε θετική ή/και αποθετική ζημία της Διαφημίστριας και της Εταιρίας. Η μη ενάσκηση από τις εταιρίες των δικαιωμάτων τους που απορρέουν από τους παρόντες Όρους Χρήσης δεν συνεπάγεται παραίτησή τους από τα δικαιώματά της αυτά.

Ρητά η Διαφημίστρια και η Εταιρία επιφυλάσσεται του δικαιώματος να επιβλέπει την εφαρμογή των παρόντων κανόνων κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια.Τελική Διάταξη

Το παρόν συμφωνητικό διέπεται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά, διαφωνία ή διένεξη σχετικά με την εκτέλεση, εφαρμογή ή ερμηνεία του παρόντος και γενικά ό,τι αφορά τις σχέσεις που θα δημιουργηθούν απ’ αυτήν, θα λύεται από τα Δικαστήρια της Πάτρας, που καθίστανται με την παρούσα αποκλειστικά αρμόδια.
 ΜΕΤΑΦΟΡΑ
 Σε όλη την Ελλάδα
 ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
 Με πιστωτική κάρτα
© 2018, www.kanape.gr -- Κατασκευη eshop by infocus